Personeelsuitje
Facebook Twitter LinkedIN

  Voor een personeelsuitje bent u bij Mennen voor Mensen aan het goede adres.
  Een personeelsuitje bij Mennen voor Mensen is niet alleen gezellig
  en ontspannend, maar ook leerzaam en eye-opening.

  Personeelsuitje

  Voor een personeelsuitje bent u bij Mennen voor Mensen aan het goede adres. Een personeelsuitje bij Mennen voor Mensen is niet alleen gezellig en ontspannend, maar ook leerzaam en eye-opening.

  Mennen voor Mensen maakt o.a. gebruik van de metafoor van het paard. Naast het verzorgen van een gezellig en actief personeelsuitje verzorgt Mennen voor Mensen ook een combinatie van management- en communicatietraining. Zo kunt u een effectieve training combineren met een ontspannend dagje weg, ofwel ‘fun met diepgang’.

  Wat onze personeelsuitjes uniek maakt is het actieve en informatieve programma. Er kunnen veel verschillende onderdelen aan bod komen zoals teambuilding, leiderschap en communicatie.

         

   

  Mennen voor Mensen biedt verschillende programma’s met o.a. paardenschapen en verschillende outdoor activiteiten in de omgeving van het Fries Congres en Paardencentrum te Drachten. Een personeelsuitje kan bijvoorbeeld bestaan uit Cross country of Schapen drijven.

  Een personeelsuitje bij Mennen voor Mensen kan ook worden ingevuld als familieuitje. Kijk dan vooral even op de pagina van "Span of Control". 

  Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. nr. 06-53367499 of e-mail naar info@mennenvoormensen.nl