Teamtraining
Facebook Twitter LinkedIN

  Een teamtraining bij Mennen voor Mensen draait om vertrouwen, 
  samenspel, passie & sfeer. 
  De verschillende activiteiten 
  geven uw mensen nieuwe inzichten en inspiratie.

  Teamtraining

  Zoekt u een afwisselend programma met actie en reactie? Een programma waarin u inzicht in uzelf en uw team krijgt en waar gezelligheid en sfeer samenkomen? Kom dan naar het Fries Congres & Paardencentrum, onze buitengewone locatie te Drachten.

  Een teamtraining bestaat uit een dag(deel) een actief programma wat innoverend en inspirerend de teamgeest versterkt. Onze unieke manier van werken maakt dat tijdens de activiteiten verschillende middelen ingezet kunnen worden om de samenwerking en de samenhang binnen uw team te verhogen.

  Tijdens een teamtraining kunnen verschillende vaardigheden aan bod komen zoals vertrouwen,  communiceren, leidinggeven, samenwerken, delegeren, aannames doen en het vormen van (voor)oordelen. Hiervoor kunnen diverse indoor- en outdoor activiteiten, met of zonder paarden, ingezet worden.

         

  Voorbeelden van programmaonderdelen die kunnen worden toepast bij een teamtraining zijn ‘Geven en nemen’, ‘Tell it the leader’ en ‘Follow the leader’. Daarnaast kunnen Schapen drijven en Cross country onderdeel uitmaken van het programma.

  De teamtraining is geschikt voor alle teams, klein en groot. Activiteiten worden uitgevoerd in teamverband en in kleinere groepen, met veel persoonlijke aandacht om het leermoment te versterken en de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. 

  Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. nr. 06-53367499 of e-mail naar info@mennenvoormensen.nl